МИР поздравява силистренци за празника на града

МИР поздравява силистренци за празника на града

Регион: Силистра Категория: Общество, Поздрави Публикувано: Прегледи: 591
МИР поздравява силистренци за празника на града

Уважаеми силистренци,

С радост Ви честитя празника на град Силистра и един от дванадесетте велики християнски празници Въздвижение на Светия Кръст Господен - Кръстовден!

Благодарение на труда и родолюбието Ви, днес Силистра продължава да бъде погранична бразда между днешния глобален, модерен свят и незабравимото величие на националната ни история.

Благодаря Ви за усилията, които полагате родния ни град да бъде все така желано пристанище за тези от нас, които по една или друга причина са го напуснали физически, но не могат да се разделят с него емоционално!

Всички ние, родени и закърмени в силистренския край българи, носим кръста на отговорността пред идните поколения да съхраним българския дух. Именно на нашите инициативи и решения се основава сигурността на обществено-икономическия ни просперитет и стабилността на връзката, която създаваме между поколенията.

Днес по-важно от всякога е да вярваме в силата на гражданското общество, раздвижващо пулса на еволюцията, а не в оспорими кумири на безпринципна власт. Ние всички сме за мир, но не трябва да се страхуваме да водим битки, които да върнат справедливостта в България!

Точно за това Ви желая смелост и увереност в борбата за достойно съществуване!

Бъдете здрави и благословени!

Георги Кардашев

Председател на Сдружение "Мрежа за инициативи и решения"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари