Алтимир Адамов: Ние от ГЕРБ не желаем нищо да бъде "потулвано" в община Алфатар

Алтимир Адамов: Ние от ГЕРБ не желаем нищо да бъде "потулвано" в община Алфатар

Регион: Алфатар Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 2115
Алтимир Адамов: Ние от ГЕРБ не желаем нищо да бъде "потулвано" в община Алфатар

Депутатът ще сезира ресорните институции за установяване истинността на твърденията на Стоян Мирчев за нередности в община Алфатар

"Ние от ГЕРБ не желаем нищо да бъде "потулвано" и затова ще сезирам всички ресорни институции , които на база на проверки да установят истинността на твърденията на колегата от БСП Стоян Мирчев за нарушения в община Алфатар ". Това заяви депутатът от ГЕРБ Алтимир Адамов, по повод изнесените преди 10 дни данни от Стоян Мирчев пред журналисти, след негова приемана в град Алфатар, за нередности допуснати в управлението на общината от кмета Янка Господинова. Алтимир Адамов отказа да коментира скандалния факт за назначения от страна на кметицата, в разрез със закона за конфликт на интереси, като обяви, че неговия колега от БСП вече е сезирал Комисията за конфликт на интереси и увери , че може да коментира едва след приключване на проверката.

Повод за срещата на депутата от ГЕРБ Алтимир Адамов с журналисти в Силистра, бяха проведените три приемни в Алфатар, Дулово и Тутракан и множеството проблеми поставени по време на приемните. Голяма част от проблемите, касаещи финансово подпомагане на различни звена , социални заведения и читалища, депутатът увери, че е решил още в деня на приемната, осигурявайки необходимите средства. Осигурени са средства за закупуване на матраци в ДГ в Алфатар, както и са осигурени четири легла за Дома за стари хора в града. Матраци и възглавници са осигурени и за детската градина в дуловското с.Водно, както и средства за участие на читалищна група от Тутракан в културни изяви. Друга част от проблемите, като например ремонт на уличната мрежа в град Алфатар, проблема с недостига на места в детските градини и детската ясла в град Дулово, са проблеми по които депутатът и кметовете на общини ще работят заедно за разрешаването им, увери Алтимир Адамов.

В заключение депутатът Алтимир Адамов обеща, да даде пълна публичност и да коментира пред журналисти резулатите, както от проверките на институциите за случващото се в община Алфатар, така и за изпълнението на поетите от него ангажименти по време на приемните му..

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right