Стелиян Бошнаков е новия капитан на националния отбор по приложно колоездене

Стелиян Бошнаков е новия капитан на националния отбор по приложно колоездене

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 2456
Стелиян Бошнаков е новия капитан на националния отбор по приложно колоездене

Ученикът от ОУ "Отец Паисий " гр.Силистра, Стелиян Бошнаков е новия капитан на националния отбор по приложно колоездене, който ще защитава честта на родината ни от 5 до 7.09.2014 г. на Европейското първенство в гр. Лилестрьом. Отборът, който ще се състезава с oще 24 съперника недалече от столицата на Норвегия гр. Осло, бе определен от старши треньора на националния отбор г-н Милчо Крумов след петдневно съревнование на разширения състав на националите, проведено на лагер-сбор в китното старопланинско градче Берковица. В разширеният състав на националния отбор по приложно колоездене бяха поканени по двама състезатели от Силистра, Пирдоп, Първомай и един състезател от с.Челопеч. Стелиян Бошнаков и Иво Стойчев са представители на школата по приложно колоездене на заслужилия треньор г-н Димитър Стойчев. Благодарение на упорития труд на треньор и състезател, Стелиян Бошнаков е републикански шампион за 2014г. в двете възрастови групи до 12г. и до 15г.

Отборите участници, които водят европейска надпревара от 1986 г. се състоят от четирима състезатели от 10 до 12 години и се състезават по правилата на Международната Федерация по Автомобилизъм(FIA) и Международния Алианс по Туризъм(AIT). Тази година съгласно регламента първенството се администрира от Норвежката Федерация по Автомобилизъм(NAF).

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right