Споделете българската красота - имаме с какво да се гордеем!

Споделете българската красота - имаме с какво да се гордеем!

Регион: България Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1883
Споделете българската красота - имаме с какво да се гордеем!

В разгара на лятото социална кампания цели да събере и популяризира красотата на България във всичките и цветове и форми. Кампанията се провежда в социалната мрежа Инстаграм*, като всички снимки с хаштага могат да бъдат разгледани и на създадения за целта сайт - www.feelgoodinbg.com. Кампанията ще продължи до края на Август като в началото на всяка седмица - 24 и 31- ви август на случаен принцип ще бъде теглена и награда от организаторите - ваучер за фотографски услуги на стойност 150лв, а в края на месеца и голяма награда. Можете да участвате като: 1. Последвате @feelgoodinbg в Инстаграм. 2. Качете вашата снимка представяща дефиниция ви на "Българска красота" в избрана от вас форма и цвят в Инстаграм. 3. Добавете хаштаг #feelgoodinbg и я направете публична. Сайтът и хаштага си поставят амбициозната цел да съберат на едно разнообразни снимки от цяла България представящи красотата на страната ни във всичките и лица и нюанси: красивата природа - планини, морета и реки, женската красота и какво ли още не. Лятото е период за почивки, пътуване и приключения съответно, и много снимки с които може да участвате. В днешно време интернет стана място за какво ли не, но е малко трудно да си припомняме ежедневно колко красота крие страната ни вместо да въздишаме по чужди места. Имаме с какво да се гордеем! Чрез събирането на снимките можем да припомним на света и най-вече на нас самите, че в България има какво да се види. Към момента проекта са радва на нарастващ интерес - повече от 200 снимки от разнообразни кътчета на страната могат да бъдат разгледани в Инстаграм профила ( www.instagram.com/feelgoodinbg ) или на www.feelgoodinbg.com. Част от тях може да видите и на страницата във Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-beauty-feelgoodinbg/681710211907616

*Инстаграм е мобилно приложение, което ти позволява да правиш разнообразни снимки и да ги споделяш с приятели. Това, което прави Инстаграм толкова популярен са вградените филтри, които можеш да приложиш към всяка снимка. Потребителите на инстаграм имат също възможност да добавят тагове към снимките.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right