Работилница за родители на УНИЦЕФ България вече и в Силистра

Работилница за родители на УНИЦЕФ България вече и в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1074
Работилница за родители на УНИЦЕФ България вече и в Силистра

УНИЦЕФ България стартира нов цикъл "Работилница за родители", в който е включен и град Силистра. В края на месец март - началото на месец април , 2014 година, "Работилница за родители" ще стартира и в Силистра. Проектът се реализира в партньорство със Сдружение за педагогическа и социална помощ ФИЦЕ България. Продължителността на "Работилницата за родители" е три месеца, като срещите ще се осъществяват един път седмично в удобно за родителите време.

"Работилницата за родители" ще предостави на родители на деца до 4 години възможност да споделят в присъствието на специалисти своя опит, знания и тревоги, свързани с отглеждането и общуването с малките деца. Всяка работилница се състои от 12 последователни сесии, които се провеждат веднъж седмично и включват лекции, интерактивни упражнения и дискусии. По време на работилниците в групи от 15 души родителите научават за основните психологически потребности на децата в тази възраст, за това как могат да насърчат познавателното и емоционално развитие на своето дете, как да поставят граници без да прибягват до насилие и как ефективно да общуват с малкото дете. Сесиите ще се провеждат в читалището в с. Калипетрово.

Повече информация за проекта - http://www.unicef.bg/proekti/Rabotilnitsa-za-roditeli-Da-porasnem-zaedno/5.

/Водещи на работилницата - Ивелина Георгиева и Биляна Божкова -Коконова. За повече информация и записване - тел. 0887365988./

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right