Да помогнем на АДИ !

Да помогнем на АДИ !

Регион: България Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2850
Да помогнем на АДИ !

Ще опитаме на 27 юли да склоним певците от "Бургас и морето" да направят Генерална репетиция с благотворителна цел - за нашата Ади

Генералната репетиция на "Бургас и морето" може да се превърне в благотворителен коцерт за 19-годишната Аделина, която има нужда от спешна живототспасяваща операция в чужбина. Това каза за Бесове.бг бащата на болното момиче и обясни, че Община Бургас е обещала пълно съдействие.

Съвсем скоро ще се бъдат опънати и благотворителните шатри в центъра на Бургас за набиране на средства, по инициатива на съученици и приятели на Ади.

За болестта на момичето и спешната нужда от пари се разбра, след като през уикенда потресаващо клипче с Ади направено в болничната й стая заля социланите мрежи. Аделина страда от рядко срещано заболяване на костта, което представлява злокачествен тумор. Приятелите й са разпространили афиш във Фейсбук с размерите на корица за профил. Почти половината бургазлии са сменили вече веселите летни картини в челата на личните си страници, за да подкрепят Ади с нейната черно-бяла корица." Истински бум от смс-и имаше през тези два дни, събраха се хиляди левове и всичко това предимно от децата, които седят в мрежата, това ни върна вярата, че ще упсеем", разказва още бащата.

Екип на Бесове.бг влезе тази вечер в дома на семейство Коджабашеви часове след като Ади е била изписана от Бургаската онкология след пордната химиотерапия. Вижте какво разказаха Радостина и Делян Коджабашеви за борбата, надеждата и вярата в спасението на тяхната дъщеря, пред нашата камера.

Крайният срок за събиране на непосилната сума от 91 660 лв. за операция в Израел е септември месец. За да помогне изпрати смс: DMS ADI на номер 17 777

Банкова сметка за набиране на средства:

УниКредит Булбанк

BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN

BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR

SWIFT / BIC CODE - UNCRBGSF

титуляр на сметката - АДЕЛИНА ДЕЛЯНОВА КОДЖАБАШЕВА

www.adelinakodjabasheva.com/

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right