Как Facebook може да ви тласне в ръцете на изрод? (ВИДЕО)

Как Facebook може да ви тласне в ръцете на изрод? (ВИДЕО)

Регион: България Категория: Технологии Публикувано: Прегледи: 741
Как Facebook може да ви тласне в ръцете на изрод? (ВИДЕО)

Ежедневно споделяме всичко за себе си, за приятелите ни, за местата, които посещаваме

Facebook е само една от социалните мрежи, които масово се ползват. Много са местата, където общуваме с приятели, но и непознати. Те също стават свидетели на всичко, което разказваме за личния си живот, приятелите си, любимите ни клубове и занимания. Нямате представа, че това невинно на пръв поглед споделяне, може да ви прати най-малкото някой досдник, а по-страшното е...в клипа.

Има всякакви хора - пазете си данните в интернет!

Видеото е дело на младежи от он-лайн шоу, които напоследък имат кауза да насочат вниманието на връстниците си към важни за тях въпроси, често подценявани. Затова защитете данните си!

Сърфирайте, но с едно наум и внимателно прецеждайте информацията, която давате на околните. Никога не знаете кой стои отсреща, какви мисли му се въртят, както и колко жесток може да бъде.

Ужасът може да ви застигне най-неочаквано и нелепо!

После обикновено е късно, нужно е и трябва мерки да се взимат предварително. Не омаловажавайте проблема, защото в тази ситуация само и единствено вие самите може да се защитите.

За съжаление, мрежата отдавна се е превърнала в рай за престъпници, педофили, изроди, които само дебнат поредната си лесна жертва.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари