Топ 10 на мъжките лъжи

Топ 10 на мъжките лъжи

Регион: България Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 2582
Топ 10 на мъжките лъжи

Какво ли на правят и казват мъжете за да се опитат да бъдат с жена която са харесали, думите от устата му започват да се леят като на Омир пред публика.

Вероятно доста от жените който ще прочетат статията са чували всички изречения по-долу и ще се подсмихнат кокетно, уважаеми дами не забравяйте каквото и да казват или правят мъжете го правят защото са пленени от вас и ако ви лъжат това е защото вие сте им позволили да го направят. За дамите който прочетат долната класация и вярват в нея, да се обърнат към по възрастна жена за съвет :).

ТОП 10 на изречения преди да станете гаджета

1. Никога не бих могъл да спя с жена, която не обичам.

2. Искам да те направя щастлива.

3. Когато си с мен, ще се чувстваш като кралица.

4. Ще получиш от мен всичко, за което някога си мечтала.

5. Искам да те виждам винаги усмихната. Това ми действа страхотно.

6. Изглеждаш тъжна. Разкажи ми какво не е наред. Аз ще те утеша.

7. Дълго бях сам, но сега мисля, е трябва да подновим връзката си.

8. Ти си жената, за която винаги съм мечтал.

9. Нужна ти е работа? Това не е проблем.

10. Не, не съм женен.

Топ 10 на мъжките лъжи по време на брак

10. Роклята ти стои много добре!

Тази ситуация е позната на мъжете до болка, ще излизате и тъкмо да тръгвате, тя се притеснява, че тази рокля не и стой добре и ако е така ще я смени, което ще отнеме поне още 15 минути в размишления за външният й вид и така вече сте закъснели. За да си спестят това мъжете просто го избягват с думите " Роклята, гримът, обувките, чантата и прочие ти стоят прекрасно!", последвано от "Красива си" или други ласкателните коментари.

9. Не ми харесва да ходя в стриптийз клубове.

Стриптийз клубовете, както и филмите за възрастни събуждат в мъжете първични чувства, които повечето мъже не могат да игнорират. И това е ясно на жените. Затова, за да си избегнат обяснения и скандали това е най - удобната лъжа.

8. Ще говорим за това по - късно!

Което значи никога. Просто не искат да говорят за това когато и да е било, за тях е нещо, з което не си струва да се хабят да го обсъждат.

7. Как ти хрумна? Естествено, че няма друга!

Ако сте стигнали до този въпрос защото сте ревнива по добре спрете с него защото това може да го накара наистина да отиде при друга заради тормоза. Ако не сте ревнива и почва да закъснява от работа най-вероятно има друга и инстинкта ви не ви лъже.

6. Обичам твоите манджи!

Нямат избор искат да получават храна всяка вечер :)

5. Не мисля за други жени!

Мъжете са си природно устроени да имат повече жени, само, че в днешно време те се самоконтролират до колкото могат. Но никога в главата не им е само една жена. Мислят за тази от списанието, за тази от филма или за тази от сладкарницата. А това е лошо да си го признаеш пред половинката си, нали?

4. Можеш да използваш моят бръснач, за да си обръснеш краката.

Мъжете не обичат да делят този атрибут с никого, а мисълта за това, че тя не е идеална ги разочарова. Затова когато мъж каже това, значи бръсначът е нов и неизползван.

3. Не, наистина не си дебела.

И да сте няма да ви го каже. СПРЕТЕ ТОРМОЗА :P

2. Обичам компанията на майка ти.

Е, няма такъв мъж. Просто иска да избегне караници и скандали.

1. Съжалявам!

Независимо дали става дума за бягство от неприятна ситуация или изтръгване на аргумент в зародиш, тази дума може да бъде много удобна за мъжете. Тази малка лъжа е отстояла на времето и се е доказала на мъжете при техните кавги с жените.

Дяловете в мъжкия мозък:

image

Топ 10 на женските лъжи

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right