Топ 10 на женските лъжи

Топ 10 на женските лъжи

Регион: България Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 2146
Топ 10 на женските лъжи

Няма абсолютна честна жена, на всяка една от време на време се случва да поизлъже за различни неща. Естествено когато ги хванеш ти казват, че го правят с най-добри намерения, но не се хващайте и на тази въдица. Ето и най-често срещаните лъжи казвани от нежния пол и начините по който да се справите с тях.

1. "Кажи ми честно..."

Какво имат предвид: "Кажи ми това, което искам да чуя".

Как да се справите с тази лъжа: Те казват "сериозно" и "наистина искам истината", но всъщност шансовете това да е така е толкова голям, колкото мъжете да искат да чуят "Всичко е наред, размерът няма значение". За това я поглеждате в очите и и казвате "Не съм виждал по хубава прическа до сега"

2. "Добре съм, наистина"

Какво имат предвид: "Въобще, ама въобще не съм добре".

Как да се справите с тази лъжа: Независимо от това колко очевидно изглежда, че искат да ги оставите на мира, това не е вярно. Най-лошото нещо, което можете да направите в тази ситуация, е да кажете, "ОК, разбрах" и да приключите разговора. Това което трябва да направите е да седнете до нея, да я хванете за ръката и да и кажете "с мен можеш да споделиш всичко, любов моя".

3. "Спала съм с X мъже"

Какво имат предвид: "Спала съм с малко повече от X мъже". Какво наистина имат предвид: "Добре де, с МНОГО повече".

Как да се справите с тази лъжа: По добре си спестете този въпрос, надали ще искате да знаете истината.

4. "Да, беше СУПЕР. Определено свърших".

Какво имат предвид: "Беше добре, но не свърших - и вероятно няма и да свърша. Сега съм изморена и искам да се гушкаме".

Как да се справите с тази лъжа: Не го приемайте лично (разбира се, освен ако не се случва редовно - в такъв случай не е зле да изпробвате някоя нова стратегия в леглото).

5. "Разбира се, нямам нищо против да излезеш с приятелите си тази вечер!"

Какво имат предвид: "Предпочитам да си стоиш с мен".

Как да се справите с тази лъжа: Не че не искат да имате приятели или личен живот извън тях. Те искат той да пасва удобно с техния собствен живот. Превод: планирайте си "коч партитата", така че да съвпадат с вечерите, през които те излизат с приятелки. За да ви е мирна главата планирайте...

6. "Никога не съм изневерявала".

Какво имат предвид: "Може и да съм изневерявала на някой преди, но се страхувам, че ако си призная, вече няма да ме мислиш за толкова добричка и подходяща за теб".

Как да се справите с тази лъжа: Както при номер 3 по добре си спестете този въпрос, дали ще изневери зависи от вас, каквото е вашето отношение към нея това може да очаквате и към вас.

7. "Нямам нищо против, че все още сте приятели с бившата ти"

Какво имат предвид: "Имам нещо против. Даже много против. Всъщност въобще не ми харесва".

Как да се справите с тази лъжа: Не можете. Без значение колко ги убеждавате, че са по-сладки, по-умни и като цяло по-добри от бившето ви гадже, винаги ще се притесняват, когато излизате с нея.

8. "Беше на промоция, кълна се!"

Какво имат предвид: "Не беше на промоция, но трябваше да си го купя и да - вероятно надхвърлих бюджета ни".

Как да се справите с тази лъжа: Ако наистина искате да окажете влияние върху това колко пари харчи, отидете на пазар с нея. Най вероятно не ви се ходи, но имате избор пари или излизане :).

9. "Няма нужда да ми взимаш подарък за годишнината/св. Валентин".

Какво имат предвид: "Моля те, вземи ми нещо. Каквото и да е, но НЕЩО".

Как да се справите с тази лъжа: Не можете, жените са свикнали да получават подаръци за всичко: от първата целувка, първия секс, сватбата, развода... схващате идеята. И да, дори на 14 февруари когато ние трябва да получим подарък за празника си и тогава купувате за нея.

10. "Не те пренебрегвах, просто не си чух телефона"

Какво имат предвид: "Нарочно те пренебрегвах".

Как да се справите с тази лъжа: Това върви ръка за ръка с "Добре съм". Ядосани са ви по някаква причина, но се държат пасивно-агресивно. Така че когато кажат нещо такова, или казвате ОК и ви очаква не лека вечер или хващате ръката и завъртате плочата с " с мен можеш да споделиш всичко, любов моя".

Топ 10 на мъжките лъжи

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right