Обучение и работа в Община Алфатар

Обучение и работа в Община Алфатар

Регион: Алфатар Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 786

В Община Алфатар е в изпълнение Проект "Нов избор-Развитие и реализация" по операция BG 051РО0001-1.1.03 "Развитие" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Обучиха се 22 безработни лица регистрирани в Бюро по труда-Дулово по професия "Основни и довършителни работи". След приключване на курса получиха удостоверение. 20 от успешно завършилите бенефициенти бяха назначени от 01.02.2012 г. на работа в общината като "Работник поддръжка на сгради" с продължителност на договорите за една година.

Втората специалност по същата заявка обхвана 21 безработни лица регистрирани в Бюро по труда-Дулово. Те се обучаваха по професия "Озеленяване и цветарство". На успешно завършилите курса Кмета на Община Алфатар Йорданка Узунска връчи свидетелствата. От 19 март ще започнат работа в общината 20 обучени за период от една година като градинари.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари