Какво кара жената, нежната половина на човечеството, да чувства увереност в себе си...едва на 52 години?

Какво кара жената, нежната половина на човечеството, да чувства увереност в себе си...едва на 52 години?

Регион: България Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 1740
Какво кара жената, нежната половина на човечеството, да чувства увереност в себе си...едва на 52 години?

"Жените се чувствали най-уверени на 52 години", започва интригуващо един материал. Жените се чувстват най-уверени, когато обичат и са обичани... независимо от годините! Жените се чувстват уверени, когато семейството не е тяхното първо задължение и отговорност, а и подкрепа, уют и защитата. Жените се чувстват уверени, когато не търсят приятелка за споделяне с уговорката, че ще остане тайна, а имат пристан, където лодката им, пълна с не споделеност, е добре дошла. Жените се чувстват уверени, когато не изискват от тях да гледат в очите другите, а и когато търсят техните очи, мнението им. Жените се чувстват уверени, щом забелязват добротата и вниманието им. Жените се чувстват уверени, ако чуват и усещат благодарност за ранното им ставане,за късното лягане, за толкова не любими, прашни, миришещи на изгоряло дейности от бита. Жените се чувстват уверени между деня и нощта, ако намерят път към мислите им, нищо че понякога това се равнява на покоряването на Еверест. Жените се чувстват уверени на 30, на два пъти по 30 и още отгоре, когато мъжът до тях ги вдъхновява. Жените се чувстват уверени на 100 или на 100 минус определен брой години, ако едно цвете украсява вазата им. Жените се чувстват уверени, когато не ги броят само за кокошки, мътещи яйца и гледащи пиленца. Жените се чувстват уверени всеки път, в който не ги смятат за перална машина, неразваляща се кола или тенджерата под налягане. Жените се чувстват уверени при признанието: "Обичам те!

И накрая, по текст, взет назаем от профил във Фейсбук: "Жените са... като ябълки.. Най-вкусните винаги са на върха на дървото. Повечето мъже не искат да се изкачат на дървото за вкусен плод, защото се страхуват да не паднат и да се ударят... Вместо това, те си събират паднали ябълки от земята, които не са толкова добри, но за това пък - достъпни! Поради това, ябълките на върха си мислят, че със самите тях нещо не е наред... А в действителност те са страхотни! И просто трябва да дочакат човека, който не се страхува да се изкатери чак до върха на дървото!"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right