Фейсбук игра : Открий Беки

Фейсбук игра : Открий Беки

Регион: България Категория: Технологии Публикувано: Прегледи: 2417
Фейсбук игра : Открий Беки

"Открий Беки" - така се казва новата игра на Loyal Travel!

Играта ще продължи до 30.10.11, така че има достатъчно време да се включите Вие и вашите приятели. Самата игра има малко забавен регламент - трябва да се ровиш в сайта за 8 Декември и да търсиш къде се е скрила овцата Беки :) Общо са скрити 5 елемента в офертите, но те са наистина лесно забележими. След като намерите някой от елементите трябва да копирате URL адреса и да го изпратите във формата за участие. Лесно, нали ? Е все пак трябва да откриете всичките 5 елемента де ..

Пропуснахме да Ви кажем, че играта е само за фейсбук потребители. Т.е. трябва да имате валиден профил във фейсбук и да сте фен на страницата за 8ми Декември.

И още нещо много важно : Голямата награда е таблет! А всеки един участник в играта ще получи отстъпка от пакетите за студентски празник.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right