Какво ново около Порталът на Силистра?

Какво ново около Порталът на Силистра?

Регион: Силистра Категория: Общество,Технологии Публикувано: Прегледи: 2689
Какво ново около Порталът на Силистра?

Както може би сте забелязали от три седмици насам Порталът е с нова начална страница. Ако съдим по анкетата "Харесва ли Ви новата визия на началната ни страница?", 72% от Вас я харесват, други 16% са отговорили с НЕ!, а според 12% има какво още да се желае. Ние като млад, амбициозен и скромен екип също сме на мнение, че винаги може повече и вече сме запланували новите промени, които съвсем скоро ще станат факт.

Нека да обърнем внимание на най - основните промени по началната ни страница. Най общо казано - тя вече е много по - динамична и отговаря на изискванията за съвременен информационен портал. Нови и интересни модули са "Времето в Силистра", "Анкета", "Хороскоп" както и "Клипове", където в хронологичен ред ще подреждаме клиповете от събитията, които отразяваме.

Освен с нова начална страница можем да се похвалим и с "Бизнес каталог" в който ще се добавят фирми, регистрирани или свързани със Силистра и областта. Броят им за сега е малък но се надяваме, че бързо ще се увеличи. Каталогът е разработен така, че всеки сам да може да добави своята фирма. Това става чрез бутона "Добави фирма", който се намира в лявата колона на сайта. Процесът отнема не повече от няколко минути, а одобрението от администратор става в рамките на няколко часа.

Както знаете нашият екип вярва в силата на социалните мрежи. Именно чрез Facebook ние сме най - близо до Вас - нашите читатели. Но, защо да се ограничаваме само с Facebook? Точно този въпрос си зададохме и ето, че се появи и профилът ни в Twitter. Приканваме Ви да ни следите и там за да сте "в час" със всичко, което се случва в Силистра.

Покрай промените и работата върху сайта успяхме да се включим и в една гражданска инициатива и няма да се отказваме докато не получим решение на проблема. Става дума за добива на шистов газ на територията на Добруджа. Нашият екип се обявява ПРОТИВ и заедно с приятелите ни от групата "За една по-красива и чиста Силистра" ще се борим до край! Повече материали по темата ще откриете тук:

"Ние сме против Българският Чернобил - добива на шистов газ";

Писмо от Ивайло Дингилев до президента по повод добива на шистов газ в Добруджа

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right