Прадядото на Маца от "Аламинут" - основател на театъра в Силистра

Прадядото на Маца от "Аламинут" - основател на театъра в Силистра

Регион: Силистра Категория: Култура,Общество Публикувано: Прегледи: 4006
Прадядото на Маца от "Аламинут" - основател на театъра в Силистра

Талантливата актриса Милена Маркова, чието име и лице години наред беше свързвано с телевизионното предаването "Аламинут" жадува за завръщане в Бургас.

Дъщерята на актрисата Аглика Бояджиева ще бъде на морска сцена в родния Бургас наесен, отново с Асен Блатечки. Двамата участваха в комедията "Бардак", носител на много престижни театрални награди. Сега Милена по-известна на публкита като Маца, ще участва в пиеса, режисирана от Велко Кънев.

"Нямам търпение да си дойда, защото много рядко имам възможност да се връщам в най-хубавия град в България. За щастие през есента новата пиеса ще бъде поставена тук и ще имам възможност да се порадвам и на майка си за известно време. Сега си идвам само за малко по празници и за кратка почивка през лятото", споделя обаятелната актриса, наследила таланта на майка си Аглика Бояджиева. "В нашето семейство всички са актьори четири поколения назад. Прадядо ми е един от основателите на театъра в Силистра. И всички след него са актьори - баба, дядо, майка ми, баща ми, чичо ми. Израснала съм в Бургаския театър. Така че да тръгна по този път беше най-естественото нещо на света", обяснява Милена. Освен актьорството, друг талант на бургазлийката е рисуването, което обаче тя отдавна е пренебрегнала. "Въпреки че много обичах да рисувам, не съм хващала четка много отдавна, може би след известно време бих се върнала към него. Сега правя това, което ми доставя най-голямо удовлоствие -театъра, репетициите", споделя синеоката актриса. Повече от 5 години Милена беше част от телевизионното предаване "Аламинут" и въпреки, че това за нея били прекрасни години, сама решила, че е време да се откаже.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ



Коментари
left
right