Един ден на лозето ...

Един ден на лозето ...

Регион: България Категория: Личен коментар Публикувано: Прегледи: 1676
Един ден на лозето ...

Всичко започна на 30.05.2011г. Събудих се рано сутринта от цвиленето на магарето в сайванта. Щеше да бъде един дълъг и скучен ден, но освен това не подозирах и колко изморителен може да бъде той. Станах от леглото понеже вече толкова ми се ходеше до тоалетна , че едвам издържах. Свърших си работата , измих си един домат, взех солницата и започнах да ям. Домата беше от градината на баба ми на село Гарван и беше толкова сочен, че цялата ми бяла блузка от Kenvelo , стана червена. Трябваше да се преоблека , но нещо ме спираше. Не съм сигурен дали беше аромата на домата или това, че в стаята която спях нямаше просто никакви други дрехи освен бебешките дрехи на баща ми. Останах си с мръсната блузка , която след това цял ден ме изкушаваше да оближа заради аромата на домат , и излязох навън на двора.

Тогава я видях. Беше се подпряла до стената и весело ми намигваше. Така светеше , че чак ме заслепяваше. Беше като изваяна от Бог , с тънка снага и красиво изваяни краища. Да ... това бе първата ми среща с мотиката.

Последва 3 часово обучение от коя страна се държи мотиката , към кого , на къде и как се замахва и такива други подобни обяснения. Накрая разбрах каква ми беше работата и започнах. Копах 3 дена и 3 нощи, но накрая открих съкровището на капитан Джак Спароу . Сега съм на кораб и патувам към Чикаго, за да хвана самолет към Ню Йорк за да си купя Додж Чаленджър и да отида до Маями. А в Маями ли какво ще правя .. моля ви не ставайте смешни , естествено ,че ще се срещна с Хорейшио за да го повикам на село за да разплете мистерията относно това , от къде са червените капки по блузката ми ...

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right