Ден на ученическото самоуправление в ПГМТ "Владимир Комаров"

Ден на ученическото самоуправление в ПГМТ "Владимир Комаров"

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 1238

По традиция на 9ти май в ПГМТ "Вл. Комаров" се провежда Ден на ученическото самоуправление. Учениците с вълнение очакват да встъпят в новите си позиции и усилено са подготвят за това.

Ето че и днес- 9.05.2016г. настъпи момента, когато момичетата и момчетата от нашата гимназия имаха възможност да покажат своите организаторски и управленски умения.Час преди да започнат редовните учебни занятия, екипът за временно управление на ПГМТ "Вл.Комаров" беше събран на кратка оперативка , по време на която инж. П. Георгиева предаде управлението на гимназията в ръцете на новото ръководство и екипа за управление на училището, в чийто състав бяха включени:

1.ДИРЕКТОР Любослав Красимиров Лечев- 11Б

2.ПОМОЩНИК- ДИРЕКТОР Юки Бойков Юлиянов- 11А

3.ЗАВЕЖДАЩ КОМП. КАБИНЕТ Християн Димитров Христов- 11А

4.СЕКРЕТАР- ДЕЛОВОДИТЕЛ Анелия Яворова Гълчавова- 9А

5.ЕЛЕКТРОТЕХНИК Петър Митков Христов- 10А

6.ПОМОЩНИК- ЕЛЕКТРОТЕХНИК Габриел Онник Алтунян- 9А

7.ФОТОРЕПОРТЕР Сашко Теменужков Илиев- 12А

8.ОПЕРАТОР НА АУДИОПУЛТ Радослав Ясенов Радев- 11А

9. ОПЕРАТОР НА АУДИОПУЛТ Добромир Венелинов Добрев- 11А

10.ОХРАНА Алтай Шефкет Халил- 9А

11.ГЛАВЕН ДЕЖУРЕН Ерай Нихат Февзи- 12А

12.ДЕЖУРЕН УЧИТЕЛ- 1ВИ ЕТ. Александър Павлинов Маринов- 11А

13. ДЕЖУРЕН УЧИТЕЛ- 2РИ ЕТ. Георги Красимиров Василев- 11А

14. ДЕЖУРЕН УЧИТЕЛ- 3ТИ ЕТ. Димитър Мариянов Ангелов-11Б

15.ХИГИЕНИСТ- 1ВИ ЕТ. Емил Радославов Енчев- 8А

16. ХИГИЕНИСТ- 2РИ ЕТ. Росен Красимиров Стойков- 8А

17. ХИГИЕНИСТ- 3ТИ ЕТ. Кристиян Георгиев Вълчанов- 8А

"Новите" колеги се представиха блестящо, като умело използваха новите технологии докато преподаваха академичното знание по време на учебния процес в часовете по български език, литература, английски език, история и биология.

А след приключване на учебните занятия последва Общо събрание на УУП, Екипа за временно управление на училището и представители на отделните паралелки, с цел избор на ново ръководство на УУП, чийто 2- годишен мандат ще започне през идущата учебна година- 2016/17. За председател на УУП бе избран Иво Валентинов Димитров от 9А клас, а за зам. председател - Ахмет Антонов от 9В клас. Да ги поздравим за успеха и да ги подкрепим, за да превърнем училището в "нашето училище".

В края на учебния ден Екипа за временно управление на ПГМТ даде кратък отчет за своята дейност пред Директора на гимназията- инж. П. Георгиева. Всички бяха на мнение, че смяната на позицията е добро решение за разбиране на другия и проява на по- голяма толерантност в отношенията ученик- учител и обратно. Така че традицията трябва да бъде продължена и през следващите години.

Клуб "Ексклузивен репортер",

към УУП при ПГМТ "Вл. Комаров"

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right