Лауреат на национална олимпиада по география и икономика от ПГСУАУ "Атанас Буров"

Лауреат на национална олимпиада по география и икономика от ПГСУАУ "Атанас Буров"

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 1338
Лауреат на национална олимпиада по география и икономика от ПГСУАУ "Атанас Буров"

На проведената на 22,23 и 24. 04.2016г. Национална олимпиада по География и икономика, организирано от МОН, ПГТ" Асен Златаров" и Икономическия университет гр.Варна, дванадесетокласничката от ПГСУАУ "Атанас Буров" Ваня Емилова Стойчева представи отлично областта, училището и себе си с резултат 6.00. Олимпиадата се проведе в три етапа:

-Тест - предварителен етап;

- Мултимедиен тест;

-Заключителен етап - Решаване на Казус.

В трите етапа Ваня бе оценена с отличен 6.00 и бе удостоена със званието "Лауреат" на олимпиадата. За първи път в историята си гимназията се сдобива с тази награда. Това звание дава възможност да продължи през настоящата година висшето си образование във всеки ВУЗ с изпит по география .

През последните три години под ръководство на преподавателя си Жан Василев, Ваня Стойчева безусловно се утвърди като най-добрата ученичка по География и икономика в областта, класирайки с е на първо място на областния кръг и отлично представяне на националните кръгове в гр.Русе -2014 , гр.Враца-2015г.Върховото и постижение е в гр.Варна -2016г. със званието "Лауреат" на Национална олимпиада.

Постиженията и са резултат от високата мотивация, амбицията да изучи процесите в науката, желанието да докаже полезността на наученото.

Постиженията на Ваня Стойчева са повод за гордост на учителската колегия доказващи високия и професионализъм и квалификация в гимназията.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right