ВАНИНА ИЛИЕВА ОТ ОСУ "ДРЪСТЪР" - СИЛИСТРА ОТНОВО С ШАМПИОНСКА ТИТЛА

ВАНИНА ИЛИЕВА ОТ ОСУ "ДРЪСТЪР" - СИЛИСТРА ОТНОВО С ШАМПИОНСКА ТИТЛА

Регион: Силистра Категория: Образование,Спорт Публикувано: Прегледи: 544
ВАНИНА ИЛИЕВА ОТ ОСУ "ДРЪСТЪР" - СИЛИСТРА ОТНОВО С ШАМПИОНСКА ТИТЛА

На проведеното в началото на седмицата Държавно първенство за момичета и момчета в гр. Търговище седмокласничката Ванина Илиева отново завоюва безапелационно шампионската титла в стрелбата с пушка. В дисциплината 10 м, 40 изстрела тя отстреля 395,5 точки. До нея на почетната стълбичка застанаха представителките на СК "Санел" - Сандански /ІІ място/ и СК "ЦСКА" - София /ІІІ място/. Нейният резултат изведе отбора на момичетата на трето място в отборното класиране. Съотборничките й Камелия Славова, V клас, и Йоанна Маринова, VІ клас се класираха съответно на 15-о /349,3 т./ и 19-о място /318, 4 т./. Треньорът Иванка Димитрова обърна внимание на много доброто представяне на другата петокласничка Красимира Белчева, която събра 361 т. и се нареди на 12-о място.

Момчетата също спечелиха отборна купа, подреждайки се на второ място в класирането в стрелбата с пушка. Седмокласниците Александър Жеков /381 т./ и Младен Господинов /368 т./ се класираха съответно на VІІ и Х място. Техният съотборник осмокласникът Георги Георгиев се нареди на ІХ място, постигайки личен резултат от 370 т.

СК "Снайпер-92" - Силистра участва в държавното първенство с 10 състезатели на възраст от V до VІІІ клас. В стрелбата с пистолет Севдим Емурла, VІІІ клас, се представи най-добре, събирайки 308 т. , следван от Кольо Колев, VІІ клас, с 294 т. Своя дебют на държавно първенство направи петокласника Димитър Димитров, който набра смелост и отстреля 273 т. Треньорът Иван Касчийски е доволен от резултатите на възпитаниците си, които в предвид голямата конкуренция, са се представили добре, а и имат още време пред тях да се усъвършенстват.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right