Баскетболните отборите на ПМГ с бронзови медали на финалите на Ученически игри

Баскетболните отборите на ПМГ с бронзови медали на финалите на Ученически игри

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 963

От 6 до 10 май в гр. Варна за юноши (XI - XII клас) и в гр. Сливен за девойки (XI - XII клас) се проведе IV-ти етап от финалните ученически игри.

Нашите момчета: Мартин, Димитър и Преслав от 12.а, Иван и Радослав от 11.а, Ивелин - 11.б, Николай - 10.а, Емилиян - 9.а, Калоян - 8.а и Георги от 8.б клас се представиха достойно. Само с една загуба от 2 точки от отбора на Шумен те завоюваха бронзовите медали и по този начин заслужено се наредиха сред трите най-силни отбори в страната. Треньор и ръководител на отбора е Светлана Тодорова.

По същото време в гр.Сливен девойките с много борбеност и упоритост се изправиха срещу 10-те най-силни отбора в страната. След оспорвани мачове те успяха да се преборят за бронзовите медали.

В отбора участват - Ренета от 12.в клас, Йоана - 12.а, Яница - 11.а, Преслава, Есин, Ана и Тея от 10.а, Михаела - 9.а, Кристияна и Емма от 8.а клас.

Ренета Николова от 12.в клас спечели наградата на първенството за най-добър реализатор с 118 точки.

Ръководители на отбора - Грета Антонова и Росица Атанасова.

ПМГ се гордее с вас, момчета и момичета! Продължавайте все така упорито да преследвате победата във всеки мач, ние сме с вас!!!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right