ПМГ - прием за новата учебна година

ПМГ - прием за новата учебна година

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 685
ПМГ - прием за новата учебна година

Природоматематическа гимназия "Св.Климент Охридски" стартира кампания за прием на нови ученици за учебната 2014/2015г. за V и VIII клас.

Трябва да изберете училище за Вашето дете?

В гимназията може да е забавно и вълнуващо, да се провокира интерес, креативност, пъстрота, да се доразвива талантът и да се мотивира бъдещото развитие.

Трудно и важно решение. Кой е най-добрият избор? За Вас? За Вашето дете? Попитайте го! Погледнете света с неговите очи. Повярвайте му! Подкрепете го в избора му - ПМГ, за да са първите стъпки в гимназията уверени и успешни.

Кои сме ние?

Гимназия с над 100-годишна история, подготвяща ежегодно лауреати на национални състезания и олимпиади, защитаваща призови места на конкурси, с безспорни спортни постижения.

На какво учим нашите деца?

Да си поставят цели и да ги следват упорито, да отстояват принципи и позиции аргументирано, да бъдат свободни, креативни, мислещи и можещи, творящи бъдещето. На езици, с които да общуват и покоряват света.

За повече информация: сайта на гимназията www.pmg-silistra.com

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right