Сертификати от Microsoft за ученици от ПМГ

Сертификати от Microsoft за ученици от ПМГ

Регион: Силистра Категория: Образование Публикувано: Прегледи: 1326
Сертификати от Microsoft за ученици от ПМГ

На 16 ноември в гр. София ученици от ПМГ "Св. Климент Охридски" получиха сертификати от Microsoft. Тринадесет участници в клуб "Информационни технологии в предприемачеството" по проект "УСПЕХ" с ръководител инж. Искра Николова положиха успешно изпит и заслужиха ценният и признат в цял свят документ Microsoft Office Specialist. Това са Янита, Яница, Йоани, Михаела, Светослав, Ясен, Димитър от 12.а клас, Кирил и Станислав от 12.б и Димитър, Емил, Павел и Преслав от 12.в клас.

Желаещите от цялата страна да се сдобият с тази диплома се подготвят в своите училища, подават заявка за участие и се явяват на изпит, който е организиран от Стопанския факултет на Софийския университет. На церемонията по връчване на сертификатите учениците от ПМГ получиха поздравления от Декана на факултета за своята подготовка и за отличните резултати от представянето си. Доц. д-р Тодор Попов сподели приятната си изненада от проявения интерес към възможността, която предоставя Софийския университет, и от факта, че от всички, заявили участие, силистренските ученици са сред най-добре представилите се.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right