ОУ "Иван Вазов" отпразнува тридесет и деветия си рожден ден

ОУ "Иван Вазов" отпразнува тридесет и деветия си рожден ден

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 1708

На 25.03.2013 г. в ДТ "Сава Доброплодни" отбелязахме патронния празник на нашето училище. Надсловът на концерта ни "Слънцето е в нас" извика на сцената много певци, танцьори и актьори.

Дни наред всички класове и групи по проект "УСПЕХ" се подготвяха с много ентусиазъм. Желание за изява проявиха ученици, които затрудниха комисията в подбора на най-добрите сред тях.

25.03. се превърна в среща на талантите и на интересите в различни области на изкуството. Тържеството обедини изявите на различни секции по проект "УСПЕХ", работещи в нашето училище, сред които учениците от театралното студио, секция "Приятели на родното слово" и секция по модерен балет.

Както винаги, празникът ни протече много емоционално. Всички се забавлявахме, аплодирахме участниците. Имаше много емоции, смях и настроение.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right