Доростол спечели дербито и се класира за Републиканско първенство

Доростол спечели дербито и се класира за Републиканско първенство

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 901
Доростол спечели дербито и се класира за Републиканско първенство

В Силистра на 16 и 17 април се проведе Зоналният турнир за момчета до 10 години. В него взеха участи отборите на Доростол, Шумен, Евроинс Черно море и Спортбаскет-Генерал Тошево. Малките баскетболисти на "Доростол" (до 10 години) изиграха три мача за два дена в зала "Дръстър" (Манежа). Възпитаниците на Светлана Тодорова показаха феноменални баскетболни умения и победиха убедително и в трите мача.

В първият мач на турнира, силистренчета срещнаха връстниците си от Шумен, които разхромиха с 64:20, в отделните части 25:8, 20:6, 8:3 и 11:3. В късния мач за деня те размазаха опонента от Генерал Тошево с 80:4, в отделните части 31:0, 25:0, 16:1, 18:3. През днешния ден нашите момчета срещнаха най-сериозния си противник в лицето на Евроинс Черно море, които до момента също бяха без загуба. В много емоционален двубой баскетболистите на Доростол се наложиха с 49:22. След така получените резултати за финалите на Републиканското първенство се класираха отборите на Доростол и Евроинс Черно море, трети останаха Спортбаскет, а четвърти Шумен. Републиканското първенство ще се проведе на 13-15 май в Сандански.

КЛАСИРАНЕ:

1. БК Доростол Силистра

2. Евроинс Черно Море Варна

3. Спортбаскет Ген. Тошево

4. БК Шумен

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right