Галерия "Кандидати за кмет на Силистра", "кандидати за кметове на населени места" и "кандидати за общински съветници"

Галерия "Кандидати за кмет на Силистра", "кандидати за кметове на населени места" и "кандидати за общински съветници"

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 554
Галерия "Кандидати за кмет на Силистра", "кандидати за кметове на населени места" и "кандидати за общински съветници"

Предизборната борба за "Местни избори 2011" на практика започна. С номинации за кандидати - за кмет на община Силистра, за кметове на населени места и за общински съветници. Преди повече от месец Александър Сабанов (36 г.) обяви пред журналисти, че ще се кандидатира за кмет на общината, но до този момент не е ясна "формулата", с която ще се яви на изборите. От централната преса научихме, че адвокат Ради Неделчев (43 г.) е кандидат на Партия "Ред, законност и справедливост", местната централа обаче засега не е казала "нещо повече" по темата. Тези дни стана известно, че на своя конференция местната организация на БСП в Силистра е утвърдила инж. Тихомир Борачев (57 г.) за свой кандидат за кмет. Засега той единствен в публичното пространство, макар и на партиен форум, е заявил своите представи за кандидат-кметската кампания. БСП е определила и своите кандидати за кметове на населени места, както следва: като кандидати на БСП са издигнати: Гинка Кърова (безпартийна, висшист - магистър от ХТИ-София) - Айдемир (в момента секретар на кметството); Спаска Димитрова - Калипетрово (магистър по маркетинг от УНСС-София, в момента техн. секретар на кметството); Янка Колева - Проф. Иширково (учител). БСП подкрепя по формулата "независими кандидати" Костадин Иванов - Бабук, Мемду Али - Йорданово, Павлина Йорданова - Смилец и Георги Иванов - Сребърна. Определена е и листа за общински съветници в състав Н. Стоилова, Н. Бобчева, Зл. Радушева, Г. Ивов, Св. Великова, В. Цончева, Д. Генов, Г. Балушев, Й. Георгиев, М. Михайлов, Г. Атанасов, В. Емилова, Т. Богданова, Г. Коев, Г. Костадинов и др. Социалистите са възложили на Общински съвет на БСП да прави евентуални промени при регистрацията на кандидатите си за "Местни избори 2011".

БСП утвърди своите кандидати за кметове и в някои от останалите общини в региона: Данка Милчева (Главиница), Тодор Динков (Алфатар) и Иван Недев (Тутракан). В Кайнарджа социалистите подкрепят независимия кандидат Любен Сивев, настоящ кмет на общината.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky