Учениците на ПМГ подредиха изложба на тема "Не на цигарите!"

Учениците на ПМГ подредиха изложба на тема "Не на цигарите!"

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 2626
Учениците на ПМГ подредиха изложба на тема "Не на цигарите!"

Вчера 14.06.2011г. в ПМГ "Св. Кл. Охридски" с откриването на изложба от рисунки на ученици от 5-9 клас на тема "Не на цигарите!", завърши последният етап от кампанията "Приеми предизвикателството на здравословния избор", организирана от РЗИ Силистра - Отдел"ПБПЗ" и подкрепена от училищното ръководство и медицинският специалист на училището. По повод Световния ден без тютюнев дим, който се провежда всяка година на 31 май възпитаниците на природо-математическата гимназия изразиха своето лично творческо отношение в рисунки по темата тютюнопушене. С помощта на г-н Д. Колев те подредиха част от творбите си във фоайето на втория етаж на училището в изложба, озаглавена "Пушенето убива". На най-добрите рисунки инспекцията раздаде предметни награди и грамоти:

І място - Иван Савов от VІІІа кл.

ІІ място - Гинка Руменова от ІХ г кл.

ІІІ място - Димитър Костадинов от ІХ а кл.

две поощрителни награди: на Елена Димчева от VІ а кл. и Евгени Евгениев от VІ а кл., които получиха детски енциклопедии като награда. Рисунките ще бъдат изложени в ПМГ до края на учебната година.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right