Отворени предварителни избори за определяне на кандидат за президент

Отворени предварителни избори за определяне на кандидат за президент

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 536
Отворени предварителни избори за определяне на кандидат за президент

СИНЯТА КОАЛИЦИЯ - СИЛИСТРА 12 ЮНИ 2011 ГОДИНА, 8,00 - 20,00 Ч.

МЛАДЕЖКИ ДОМ - СИЛИСТРА

Две неща са съществени за тази голяма национална проява на Синята коалиция. Първо: това е разбирането, че работата на партийните структури е да създават условия за участие на гражданите, а именно на гражданите, когато се решават важни проблеми, какъвто е този: те да определят своя представител в изборите за най-високата държавна длъжност - президент на Републиката. Не партийните структури, а гражданите да кажат. Демокрацията може да бъде само "участваща". И второто. Изборите са отворени не само за партийните членове и за симпатизантите на партиите от Синята коалиция. Те са за всички граждани. За всеки, който може да даде доверието си на предложените от Синята коалиция кандидати. За всеки гражданин, който приема реформисткото мислене и дава своята подкрепа промяната да не бъде задържана и спирана, а да продължи ускорено, за да подобри осезаемо живота и благополучието на хората.

Синята коалиция-Силистра се надява гражданите на нашия град и на другите населени места да оценят значението на тези предварителни избори и да дадат своя вот за онзи, когото намират достоен за високата длъжност.

Кандидатите:

Светослав Малинов кандидатът на ДСБ, носи порива и високата компетентност на политиците от новото поколение, на 40 и няколкогодишните, на изградилите себе си и професионалните си успехи в годините на прехода и запознати с практиките на развитите демокрации.

Румен Христов кандидатът на СДС, е с натрупан опит в президентската администрация и на висши постове в изпълнителната власт, както и с успехи в частния бизнес.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky