Лекарка от Силистра издирва чрез медиите единствения си син, напуснал дома им

Лекарка от Силистра издирва чрез медиите единствения си син, напуснал дома им

Регион: Силистра Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1242
Лекарка от Силистра издирва чрез медиите единствения си син, напуснал дома им

За трети път през последните дни местните медии в Силистра съобщават за издирването на 29-годишния Бранимир Любомиров Стефанов, за което полицията е уведомена от майка му д-р Керанка Братанова. Младежът, който учи право във Варна, е в неизвестност от сутрешните часове на 24 май т.г. Тогава той напуснал семейната къща в центъра на града и повече не се завърнал. В деня на изчезването си, Бранимир, висок 170 см, е бил облечен с любимия си, според майка му, суитчър, с който е на снимката, разпространена от МВР. "Момчето ми бе изпаднало в депресия по лични причини и си тръгна без пари и документи, дори без обувки", твърди майката, личен лекар в Силистра. Тя неведнъж е провеждала издирвателски акции, вкл. и чрез таксиметровите шофьори, но следите на сина й стигали до кв. "Деленките", който е на 5 км от Силистра.

От полицията умоляват гражданите да подават информация за установяване на издирваното лице на тел. 166 и 112, както и на (086) 886-331 или в най-близкото полицейско управление.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right