Двайсет и трима са кандидатите за саниране на учебните сгради в Силистра

Двайсет и трима са кандидатите за саниране на учебните сгради в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 729
Двайсет и трима са кандидатите за саниране на учебните сгради в Силистра

Двайсет и три дружества и консорциуми от цялата страна кандидатстват по проекта "Внедряване на мерки за енергийна ефективност в образователна инфраструктура в община Силистра".

Днес комисия от експерти и консултанти отварят офертите за изпълнение на строително-монтажните работи. Документите се проверяват по 17 контролни позиции. Сред тях са Доказателства за икономическа и финансова стабилност и сертификати за качество, за безопасни условия на труд и за опазване на околната среда.

Над 200 пакета с тръжна документация са закупени от заинтересованите от проекта на община Силистра "Внедряване на мерки за енергийна ефективност в образователна инфраструктура" по ОП "Регионално развитие". Стойността на проекта е 4 097 824,67 лв., като 85% от средствата са от Европейския фонд за регионално развитие и 15 % от община Силистра. Това ще позволи да бъдат санирани осем детски и учебни заведения в Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right