Георги Кардашев: Честит празник, Силистра!

Георги Кардашев: Честит празник, Силистра!

Регион: Силистра Категория: Поздрави, Политика Публикувано: Прегледи: 577
Георги Кардашев: Честит празник, Силистра!

Скъпи съграждани,

Град Силистра не е просто едно от най-красивите населени места, той е началото на древна и съвременна България!

Всеки празник на Община Силистра е спомен за безценното ни добруджанско културно наследство, но и поглед към всички Вас - гражданите на града, които пазите неговата история със сърцето и ръцете си. Този празник е танц на гордостта ни, че сме българи и движение на стремежите ни към по-добро бъдеще!

Днес бих отправил към Вас поне 21 причини, поради които обичам Силистра, но номер 1 сред тях е, че тук за пръв път срещнах любовта. Не спирайте да обичате родния дом, въпреки несгодите, не забравяйте приятелите и близките в него, защото важни са не думите на силните на деня, а силата на думата "заедно"!

Време е да си честитим, че сме овладяли течението на реката на общественото ни развитие, а не да се носим безконтролно по течението й!

Честит празник!

Георги Кардашев - водач на листата на ПП "Движение 21" в 20 МИР - Силистра

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари