Момчил Неков: Уважаеми граждани на Главиница, честит празник!

Момчил Неков: Уважаеми граждани на Главиница, честит празник!

Регион: Главиница Категория: Поздрави,Политика Публикувано: Прегледи: 1886
Момчил Неков: Уважаеми граждани на Главиница, честит празник!

Уважаеми граждани на Главиница,

г-н Хамди - кмет на общината,

приемете моите поздравления за 30-ата годишнина от обявяването на Главиница за град. На тридесет години човек е млад, пълен със сили и енергия, но и знаещ какво иска и към какво е устремен в живота.

Вярвам, че и градът Ви, макар и млад, вече поема уверено по пътя на просперитета и предприемчиви хора, които развиват бизнес тук, ми дават увереност за това. Земята Ви - един от златните региони за нашето земеделие, е благодатна и плодородна, е хранила своите синове и дъщери от векове. Тя е най-ценното Ви богатство след прекрасните хора от Главиница.

Живеете в район, чиято красота е забелязана още от киевския княз Светослав, който преди повече от 1 000 години го препоръчва на майка си княгиня Елена. Защото е имал възможността сам да се убеди, че не е пресилено неговото признание, че Нашият край е по-красив от собствената му родина.

Една от основните ми задачи като член на Европейския парламент ще бъде да правя България по-позната в Европа и не бих се поколебал да препоръчам щедро земята, надарена от природата и обогатена от грижата на хората, които живеят тук. В същото време ще се опитам да приближа Европа до обикновените българи. Считам това за мой дълг пред хората от нашия регион и се надявам скоро да се видим.

Честит празник!

Момчил HEKOB

Член на Европейския парламент

от Република България

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right