Силистренската болница получи дарение на стойност над 20 000 лева

Силистренската болница получи дарение на стойност над 20 000 лева

Регион: Силистра Категория: Здраве Публикувано: Прегледи: 1628
Силистренската болница получи дарение на стойност над 20 000 лева

С финансовата и логистична подкрепа на избрания за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Емил Радев, силистренската болница получи медицинско оборудване на стойност над 20 000 лева.

От своя страна директорът на лечебното заведение д-р Даниела Костадинова изрази благодарност, с надежда за бъдещо ползотворно сътрудничество с цел подобряване качеството на обслужване на пациентите, както и за подобряване условията за работа на над 600-те души персонал.

Дарението включва над 70 болнични легла, 11 от които специализирани - електрически, инвалидни и офис столове и медицински шкафове. Те са осигурени от организация на Международната асоциация на скаутите във Франция.

Дарението за областната болница в Силистра е факт с помощта отново на дарителката Петя Касе, която има български произход, но живее във Франция. Част от дарението ще бъде разпределени и в социални институции на територията на Силистренска област.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky