Асфалтират 45 улици в селищата от община Ситово

Асфалтират 45 улици в селищата от община Ситово

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 765
Асфалтират 45 улици в селищата от община Ситово

кметът на Ситово инж. Николай Неделчев

45 улици във всички селища на община Ситово ще бъдат асфалтирани с пари, отпуснати от Публичната инвестиционна програма "Растеж и развитие на регионите". Общината е подготвила проектите, с които кандидатствала, платили ги с пари от бюджета - 18 хил. лв. След одобрението им, са избрани фирмите, които ще правят ремонтите. Работата по улиците започна в средата на месеца.

"Проливните дъждове засега не пречат на изпълнението на ремонтите, дори вчера са асфалтирани 500 метра", каза кметът на Ситово инж. Николай Неделчев.

"В кметските наместничества Ирник, Нова попина, Поляна и Слатина ще бъдат асфалтирани главните улици и такива, на които има хранителни магазини и повече се използват от хората", допълни Николай Неделчев. По думите му, е много важно, всяко следващо правителство да заделя такива средства за общините, защото те не могат да кандидатстват с проекти по европрограмите за ремонти в малките села.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right