В спокойна обстановка започна изборният ден в Силистренска област

В спокойна обстановка започна изборният ден в Силистренска област

Регион: Силистра Категория: Анализи Публикувано: Прегледи: 320
В спокойна обстановка започна изборният ден в Силистренска област

Изборният ден на територията на Силистренска област започна нормално, без инциденти и нарушения. През изминалото денонощие няма регистрирани престъпления и нарушения на обществения ред, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите.

Всички секции в Силистренска област са започнали работа навреме, до момента няма никакви проблеми, няма и подадени жалби. 113 629 са избирателите от област Силистра с право на глас в изборите за Европейски парламент. От тях над 51 000 са в община Силистра, над 25 000 в община Дулово, близо 15 000 в община Тутракан, над 10 700 в община Главиница, над 4 700 в община Ситово, над 3 800 в община Кайнарджа и над 2 500 в община Алфатар - 2 530. В областта са разкрити 220 секции.

Припомняме, че в помещенията за гласуване не се допускат лица, които носят оръжие или предмети, опасни за здравето и живота на хората.

За да могат гражданите с изгубени, откраднати или повредени лични карти да упражнят правото си на глас, звеното "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Силистра ще работи и днес от 08.00 до 18.30 часа, като искания за издаване на удостоверения за гласуване ще се приемат до 17.30 часа.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари