"ПОДАЙ РЪКА - ДАРИ ЛЮБОВ"

"ПОДАЙ РЪКА - ДАРИ ЛЮБОВ"

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 337
"ПОДАЙ РЪКА - ДАРИ ЛЮБОВ"

На 18 май 2011 г. от 18 часа в ТАВЕРНА "МИЛЕАДА" Лайънс клуб-Силистра за поредна година осигурява тоалетите за абитуриентите от Дом за деца лишени от родителски грижи "Димчо Дебелянов" - Силистра. Нека заедно споделим радостта на девет пораснали момичета и момчета. Нека заедно бъдем съпричастни на този важен етап от техния живот. Нека заедно да ги подкрепим в техния старт по житейския път!

Ние, приятелите от Лайънс клуб Силистра имаме удоволствието да Ви поканим на благотворителен бал на 3 юни хот 19,30 часа в ресторант "Дръстър", който организираме по повод 4 години от създаването на клуба. Ще се радваме да Ви направим свидетели на побратимяването ни с нашите приятели от Румъния. Със събраните средства ще продължаваме да служим на обществото чрез: традиционната ни профилактична програма "Промоция на здраве"; подпомагане на деца в неравностойно положение по инициативата "Подай ръка-дари любов" и подпомагане на даровити деца.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
FOODMARK Delivery Sticky