Кампания за пациенти с гръбначни заболявания в Силистра

Кампания за пациенти с гръбначни заболявания в Силистра

Регион: Силистра Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 206
Кампания за пациенти с гръбначни заболявания в Силистра

Целта е да се създадат условия пациентите да имат достъп до адекватна и бърза лекарска помощ с най-добрата съвременна диагностика и лечение

По повод Деня на здравето ръководството на областната болница в Силистра организира кампания в полза на пациенти със заболявания на гръбнака.

На телефони О86/ 818-412 и 0893/ 398 286 пациенти с гръбначни заболявания от Силистра и района могат да се запишат за преглед при специалисти от столичната болница "Гръбначен център".

Прегледите ще се провеждат в петък 11 април от 15 часа в областната болница в Силистра. По-рано същия ден лекарите специалисти по гръбначни болести ще проведат и работна среща с местните си колеги, за да споделят опита си при лечението на дискова херния, остеопороза, лумбаго, радиколит е други гръбначни заболявания. Целта е да се създадат условия пациентите да имат достъп до адекватна и бърза лекарска помощ с най-добрата съвременна диагностика и лечение.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари