Кадетите по баскетбол с две победи в контролите

Кадетите по баскетбол с две победи в контролите

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 999
Кадетите по баскетбол с две победи в контролите

С две нетолкова важни победи 16-годишните баскетболисти се завърнаха от Шумен и Разград.

Първо в 11.00 часа нашите се изправиха срещу силния отбор на БК Шумен. Срещата се игра в зала "Младост", а съдийската двойка бе съставена от Дарин Кудинов и Гроздалин Грозданов. Като за приятелски мач се играха 2 полувремена по 35 минути. Макар и мачът да не беше толкова важен момчетата си спретнаха страхотен спаринг, от който накрая БК Доростол излезе победител с 76:82.

Веднага след мача доростолци пътуваха за Разград, където от 15:30 часа се изправиха срещу местния Лудогорец. Мачът се проведе в спортна зала "Лудогорец". Силно впечатление направи слабата организация на домакините. Залата беше със старите очертания, кошовете бяха много по-ниски от нормалните, нямаше съдийска маса... и още куп неща, по които личеше, че лудогорци само отбиват номера с тая контрола. Мачът започна добре за нашите, които през целите 40 минути не позволиха на прехваления в последно време разградски клуб да намали разликата. Така накрая резултатът не бе оточнен, като според родители от Силистра сме били с 7 точки, а по думите на треньора на Разград сме победили с 14 точки. Но в такива мачове резултатът не е важен, важно е момчетата да се обиграят и да се развиват.

Интересна новина беше, че в залата имаше около 40 човека от футболната агитка на домакините. След като видяха, че играем видимо по-добе те започнаха да обиждат нашите състезатели, като "селяни". Въпреки това момчетата не се "огънаха" и ги размазаха. По този начин те отмъстиха за вчерашната загуба на юношите на ФК "Доорстол" с 0:1 от Разград.

И така Доростол отново защити честта си, показвайки на наричащите ни "цигани" КОЙ Е НОМЕР ЕДНО!!!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right