В Гарван - на боядисани яйца и ръкоделия

В Гарван - на боядисани яйца и ръкоделия

Регион: Ситово Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 712

Назаем от профила във Фейсбук на село Гарван - обл. Силистра: На ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК в Клуба на инвалида и пенсионера" в село Гарван се проведе изложба на боядисани яйца и ръкоделия с конкурсен характер.

На снимките виждате и някои от победителите. След изложбата участниците и гостите в нея разгледаха т.нар. СТЕНА на СЛАВАТА в читалището. На нея има снимки на всички участвали в културния живот на с. ГАРВАН през последните 20 години.

Назаем и от профила на Kalinka Vasileva: ВЕСЕЛИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ! КАЗВАТ, ЧЕ НЕ ВСЕКИ ДЕН Е ВЕЛИКДЕН, НО АЗ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА БЪДЕ! НА ВЕЛИКДЕН КОЗУНАК ХАПНА МАЛКИЯТ ЮНАК. ЕХ, ЧЕ ВКУСЕН, ЕХ, ЧЕ ПРЕСЕН, СЪС СТАФИДИ Е ОМЕСЕН. РАЗНОЦВЕТНИ ЯЙЧИЦА, КАТО ГРЕЙНАЛИ СЛЪНЦA МАМЯТ ДЕТСКИТЕ ОЧИЧКИ. КОЛКО ХУБАВИ СА ВСИЧКИ! ГЛЕДА НАШИЯТ ЮНАК И ПОТРОПВА ВАЖНО С КРАК. КАК СЕГА ДА РАЗБЕРЕ КОЙ "БОРЕЦ" ДА ИЗБЕРЕ? ИДВА ТОЗИ ПРАЗНИК ВЕСЕЛ, ШАРЕНИ ЯЙЦА ДОНЕСЪЛ - ЖЪЛТИ, СИНИ И ЧЕРВЕНИ- ВСИЧКИТЕ ЛИ СА ЗА МЕНЕ? ЩЕ СИ ИЗБЕРА ЯЙЦЕ СЪС ЖЕЛЯЗНО СЪРЧИЦЕ. СЪС ЧЕРУПКА КАТО КАМЪК И ЧЕРВЕНО КАТО ПЛАМЪК!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари