ПОКАНА за участие във Фолклорния събор "Зафирово пее и танцува 2013"

ПОКАНА за участие във Фолклорния събор "Зафирово пее и танцува 2013"

Регион: Главиница Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 1754
ПОКАНА за участие във Фолклорния събор "Зафирово пее и танцува 2013"

с. Зафирово

Уважаеми дами и господа, имаме удоволствието да ви поканим за участие в Четвъртия фолклорен събор "Зафирово пее и танцува`2013 ", който ще се проведе на 1 юни 2013 г. от 10.00 часа в парка на село Зафирово. Организатор на събора е Сдружение "Роден край - село Зафирово" Целта на събора е да съхранява популяризира и развива народното песенно и танцувално творчество на България и да се поддържат културните взаимоотношения между самодейните колективи от страната. Вярваме, че ще се отзовете на любезната ни покана и ще предадете за нея и на ваши колеги и с участието си ще станете част от нашия празник. Съборът не е с конкурсен характер. Заявката за участие в свободен текст да включва: име на групата и населеното място, име на ръководителя, брой участници и песните (танците), които ще се изпълняват. Препоръчваме времетраенето да не надвишава 10 минути. За информация: Диана Василева - Председател на Сдружение "Роден край - село Зафирово". Очакваме вашите заявки на адрес: 7610 с. Зафирово, обл.

Силистра Сдружение "Роден край - село Зафирово" или на имейл: diana_ivo67@abv.bg. Крайният срок за подаване на заявките - 15.05.2013 г. Заповядайте да се позабавляваме заедно и да споделим любовта си към българските хора, танци и песни!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right