Самозапалилият се Тодор бере душа в болницата

Самозапалилият се Тодор бере душа в болницата

Регион: Ситово Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 374
Самозапалилият се Тодор бере душа в болницата

Тодор се е самозапалил на стадиона в Ситово.

Лекари не дават прогнози дали мъжът ще оцелее

40-годишният Тодор Йовчев, който вчера се самозапали в Ситово, остава в изключително тежко състояние, информираха от Отделението по термични травми и пластична хирургия на варненската Военноморска болница.

Пациентът е в реанимацията и е поставен на изкуствено дишане. Той е с 95% изгаряния, вдишал е пушек и токсични газове и белият му дроб е увреден.

Вчера раните му са били обработени и е бил опериран. Прогнози дали ще оцелее не могат да бъдат дадени, тъй като се касае за изгаряния от трета степен, коментираха още специалисти, които се грижат за мъжа.

Мъжът е безработен, с едно дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално беше приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари