Мъж се самозапали на стадиона в с. Ситово, нямал пари за хляб

Мъж се самозапали на стадиона в с. Ситово, нямал пари за хляб

Регион: Ситово Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 549
Мъж се самозапали на стадиона в с. Ситово, нямал пари за хляб

41-годишен мъж се е самозапалил на стадион в силистренското село Ситово, предаде БНР. Мъжът е приет в болницата в Силистра с около 90 % изгаряния. Той е безработен с едно дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

По информация на директора на болницата - д-р Даниела Костадинова, при приемането, мъжът е бил контактен. Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние.

Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа". В момента пострадалият пътува с линейка, към Клиниката по изгаряния във Варна, придружава го съпругата му.

Сигналът за самозаплаването е подаден тази сутрин в 8 ч на тел. 112. Мъжът не е от Ситово.

Това е поредният случай, в който българин посяга на себе си чрез огън. Това е вторият за тази седмица отчаян акт, предизвикан от материална безизходица. 59-годишен, съкратен от работа миньор се запали пред сина си в Бобов дол вчера. 51-годишният Димитър Димитров лумна пред Президентството в София преди дни.

Пламен Горанов от Варна издъхна на 3 март, след като се самозапали пред общината в морксата столица. В лечебно заведение в Пловдив преди дни почина 53-годишният Венцислав Василев, който се самозапали в сградата на общината в Раднево.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари