Йордан Марков от Силистра с нов успех на естрадния подиум в Русия

Йордан Марков от Силистра с нов успех на естрадния подиум в Русия

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 351
Йордан Марков от Силистра с нов успех на естрадния подиум в Русия

Момент от тържественото откриване на фестивала в Самара с участието на Йордан Марков, любимеца на публиката в Пиринфолк 2011 и 2012

Първи международен конкурс за популярна естрадна песен "На крилете на музиката" в град Самара в Русия. Много силен и сериозен конкурс с много голяма конкуренция. "Имаше много участници от Самарската музикална академия - от първи до четвърти курс, които пяха като зверове! Един много хубав и силен конкурс, от който аз имах възможноста като представител на Българската държавна консерватория "Панчо Владигеров" да видя и да сверя часовника си като млад, но вече печелил над 30 награди изпълнител!", заяви Марков за медиите от Силистра.

Откриването на конкурса е било с програма на студенти от консерваторията - 60 човека само в първи курс. Те изпълнили песни в дуети, триа, квартети и хорове. Йордан Марков е с I-во място сред 35-40 човека в своята възрастова група.

Силистренецът, който е първокурсник в музикалната академия в столицата, спечели за пореден път приз в страна от бившия СССР, след като вече има големи награди в Русия и в Казахстан.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари