Георги Иванов - Геша: Заради два - три боклука ( б.а. в Силистра ) няма как да мразя всички!

Георги Иванов - Геша: Заради два - три боклука ( б.а. в Силистра ) няма как да мразя всички!

Регион: Силистра Категория: Интервюта,Спорт Публикувано: Прегледи: 1368
Георги Иванов - Геша: Заради два - три боклука ( б.а. в Силистра ) няма как да мразя всички!

Именитият футболист на "Левски" от 90-те години Георги Иванов-Геша стартира с победа начело на Светкавица в първенството на "Б" група - 2:0 над Любимец. Амбициозният специалист е много доволен от изявите на футболистите си, като сподели пред БЛИЦ, че "мълниите" без проблем ще се върнат в "А" група още този сезон, ако играчите му се представят във всеки мач така, както в първата среща.

- Г-н Иванов, трудно ли взехте трите точки от Любимец?- Труден мач срещу добър отбор. Нашите футболисти се изразходиха максимално и си извоюваха победата. Искрено се надявам това себераздаване да стане запазена марка на Светкавица. Целта пред нас е победа във всеки мач.

- Лесно ли се навихте да поемете Светкавица - отбор, изпаднал от "А" група?- Много обичам футбола и професиата си. Всяко предложение ме радва и амбицира.

- Как се работи в Търговище?- След Силистра всяко място ще ми се струва страхотно за работа.

- Толкова много ли сте намразили Силистра и от колко време не сте стъпвал там?- Не, в Силистра имам много приятели и не мразя града. Заради 2-3 боклука не може да мразиш всички.

- Кого визирате?- Тези, които съсипаха отбора - шефовете... Марин Атанасов и Георги Енчев, които манипулираха Милен Пенчев. Заради техните кражби сега няма футбол в града. И ако някой поиска да прави нещо, му слагат и на него етикета "крадец".

- Сега можеше да сте в Локомотив (Пловдив), какво се случи тогава и защо отказахте да бъдете помощник на Емил Велев?- Поканата от Велев ме поласка, но по една или друга причина не стигнахме до край.

- В Силистра успяхте да създадете силен отбор на Доростол, който обаче се разпадна. Опасявате ли се, че това може да се случи и със Светкавица? Имате ли пълната подкрепа на ръководството?- В българския футбол никога нищо не се знае. В Светкавица имаме мощна фирма зад гърба и на този етап съм спокоен за бъдещето на отбора.

- Кой дава парите сега в Търговище, след като Петко Матеев се оттегли?- Таньо Танев и компанията му ЕМУ (б.а. - фирма, занимаваща се с енергетика, електромонтаж, строителство и ремонт на електрически уредби и въздушни линии до 400kV и кабелни линии до 110kV) се грижат добре за нас. Доволен съм, че участвам в един сериозен проект с добро бъдеще.

- Получихте ли вече премиите за победата над Любимец?- Ще си получим парите, но в този мач те не бяха най-важното. Радостен съм, че момчетата се раздадоха, заслужено спечелихме.

- Колко хора дойдоха на първия ви мач?- Около 1500-2000 човека. Надяваме се бройката им да нараства след всеки мач.

- В паузата на първенството ще играете контрола в Албания? Как се стигна до уреждането й?- Новите шефове имат бизнес отношения в Албания и покрай тях се е организирал този мач с Беса.

- Очакванията ви за предстоящото в събота гостуване на Септември (Симитли)?- Ако играем, както срещу Любимец - няма да имаме проблеми и ще си тръгнем с трите точки.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right