Mлад силистренец на проби в колежа на Майкъл Джордан

Mлад силистренец на проби в колежа на Майкъл Джордан

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 1674
Mлад силистренец на проби в колежа на Майкъл Джордан

Днес сутринта стана ясно, че плеймейкърът на БК Доростол (16) ще изкара двуседмични проби в колежа Северна Каролина. Както е известно за този колеж е играл най-добият баскетболист за всички времена Майкъл Джордан.

"Много съм развълнувана щом разбрах, че скаутите на "North Carolina" са забелязали нашия талан на републиканското ни първенсто миналата година, тогава Георги бе с показатели 27.32 точки и 8.21 асистенции на мач. Ръководствата са се разбрали силистренеца да лети за САЩ след края на сезона и да изкара проби с първия отбор на колежа. Aко всико това стане Георгиев ще играе с номер 50. " - това сподели за Доростол Баскет Светлана Тодорова.

Георги е роден на 2 март 1995год и е висок 182 см, играе на позиция 1 (плеймейкър). Интересното е, че това ще е първо преминаване на състезател на Доростол в отбор извън България.

Успех ГОГО!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right