Футболният шеф и спонсорите на "Доростол" молят феновете за подкрепа за мача срещу "Лудогорец"

Футболният шеф и спонсорите на "Доростол" молят феновете за подкрепа за мача срещу "Лудогорец"

Регион: Силистра Категория: Спорт Публикувано: Прегледи: 1347
Футболният шеф и спонсорите на "Доростол" молят феновете за подкрепа за мача срещу "Лудогорец"

* Полицията апелира за повече толерантност на стадиона

Обръщение към феновете си отправиха президентът на Общинския футболен клуб "Доростол 2003" Милен Пенчев, кактои и от името на спонсорите бизнесменът Живко Великов от Варна и инж. Иво Лозев ("Стройпроект" АД). Поводът е предстоящият мач - дерби срещу ФК "Лудогорец" на 2 април от 17 часа на ст. "Луи Айер". Двубоят е за първенство на Източна "Б" професионална група, в която във временното класиране добруджанският и лудогорският отбори делят първото място с еднакъв актив от точки, но с по-добра голова разлика за разградчани.

В декларацията се казва "Уважаеми приятели на футбола и фенове на "Доростол"! В събота от 17 часа на стадион "Луи Айер" в Силистра е поредната среща от първенството на Източната "Б" футболна група между "Доростол"-Силистра и "Лудогорец" - Разград...Обръщаме се към всички с апел да напълним стадиона и да подкрепим нашия "Доростол"! Знайно е, че между "Доростол" и "Лудогорец" има спортна надпревара, която датира от много години. Благодарение на нея ние сме били свидетели на футболни срещи, които ще останат в историята на футбола в двата региона; срещи, които са минавали под знака на спортсменството, феърплея и истинския футбол! Да подкрепим нашия "Доростол"! Изпозваме възможността да се обърнем към всички силистренски фенове и почитатели на футбола с молба да не се поддават на евентуални провокации от страна на агитката на "Лудогорец". Нека да се наслаждаваме на прекрасната игра на двата отбора, нека всяка агитка да подкрепя искрено и емоционално своите играчи.Нека да превърнем този ден в истински футболен празник за град Силистра и да напълним до краен предел стадион "Луи Айер" - събота, 2 април, 17 часа!"

Засилени мерки за сигурност са предприети от ръководството на РУ "Полиция"-Силистра във връзка с футболния мач между отборите на "Доростол" и "Лудогорец"- Разград, който ще се играе на 2 април на стадион "Луи Айер". Изготвен е специален план за охрана на самата футболна среща, както и за действията на полицейските сили след приключване на мача. Предвидено е автобусите с организирани привърженици на гостуващия отбор да бъдат ескортирани от полицията преди навлизането им в града до стадиона и обратно. За да се избегнат ексцесии и нарушения на обществения ред полицейски автопатрули ще бъдат в постоянна готовност да реагират преди, по време и след края на срещата. В деня на мача от 14.00 часа до 19.30 часа ще бъдат затворени за движение ул. "Д-р Анастас Янков" - в отсечката между ул. "Първи октомври" и бул. "Велико Търново", ул. "Филип Тотю" - в отсечката между ул. "Първи октомври" и бул. "Велико Търново", и ул. "Първи октомври" - в отсечката между ул. "Д-р Анастас Янков" и "Филип Тотю". Ограничения за придвижване на граждани ще бъдат въведени по ул. "Д-р Анастас Янков" в отсечката между улиците "Първи октомври" и "Тодор Пеев", откъдето ще бъдат пропускани организираните фенове на "Лудогорец". На входовете на стадион "Луи Айер" полицейски служители ще извършват щателни проверки и няма да пропускат лица, употребили алкохол или други упойващи вещества. Припомняме, че е забранено внасянето на алкохол, пиротехнически изделия, стъклени бутилки, остри, режещи или други опасни предмети, както и бутилирана вода над 0,5 л. Няколко часа преди срещата стадионът ще бъде поставен под постоянно наблюдение, за да се избегне предварително укриване на бомбички, димки и други пиротехнически изделия. За опазването на реда на време на мача ще бъдат използвани и полицейски кучета. От РУ "Полиция"-Силистра са категорични, че при нарушения на реда, побой, хулиганство и непристойно поведение ще се прилага полицейско задържане и разпоредбите на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия. Оттам препоръчват на гражданите да изпълняват стриктно указанията на контролните органи, да не се поддават на провокации и да проявяват повече толерантност.

СЪБОТА, 2 АПРИЛ 17:00ч. !

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right