Да изчистим Алфатар, заедно!

Да изчистим Алфатар, заедно!

Регион: Алфатар Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 1364

В кампанията "Да изчистим България за един ден" подета от БТВ активно се включи и община Алфатар. По всички съставни на общината населени места още в петък бяха раздадени чували и ръкавици. Организацията там се осъществяваше от Кметове и Кметски наместници. Почистването в гр. Алфатар започна в 9:00 часа, след като бяха раздадени чували и ръкавици.

В голямото почистване се включиха 80 доброволци, 11 фирми и ведомства с общ брой от 150 участника НУ "Отец Паисий" с. Алеково, ЦДГ "Щастливо детство" гр. Алфатар с филиалите си в с. Бистра и с. Алеково.

Млади ентусиасти, свързвани по между си единствено с колоездене се обединиха в една група и почистиха единия от маршрутите, по който редовно карат.

Почистиха се зони за отдих в местността "Сухата чешма", около вековния дъб, "Кладенците", "Бубата". От замърсяванията се избавиха и много места около гр. Алфатар и нерегламентирани сметища.

И не на последно място да отбележим, че активно се включиха Йорданка Узунска - Кмет на община Алфатар, Зам. Кмет, общинска администрация и общински съветници.

НЕКА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ЧИСТИМ АЛФАТАР, А ДА ГО ПАЗИМ ЧИСТ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right