Тежка катастрофа с автобус на пътя София-Перник отне живота на две момичета, едното от Силистра

Тежка катастрофа с автобус на пътя София-Перник отне живота на две момичета, едното от Силистра

Регион: България Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1572

Две момичета са загинали при жесток удар на лек автомобил с автобус на фирма "Юнион Ивкони" на пътя София-Перник около 18.40 ч., съобщиха от пресцентъра на МВР. Катастрофата е станала в отсечката между Владая и село Мърчаево.

Двете момичета са пътували в лек автомобил "Ауди А3" със силистренска регистрация от Перник към София. По неизвестни засега причини - най-вероятно несъобразена с лошите метеорологични условия скорост - шофьорката е изпуснала управление.

Колата се е завъртяла на пътното платно и е блъсната от идващия след нея автобус на фирма "Юнион Ивкони", движещ се по линията Дупница-София.

Момичетата в аудито са починали на място. Водачката е от Силистра и е на 24 години, заяви говорителят на СДВР Нели Иванова, цитирана от "Фокус". Самоличността на спътничката й не е установена. Според bTV обаче момичето е от Перник. Няма пострадали сред пътниците в автобуса, но те са изпаднали в шок. Шофьорът на автобуса е проверен за алкохол и пробата му е отрицателна.

На мястото на инцидента бе извършен оглед от дежурно-оперативна група, съобщиха от СДВР. Образувано е досъдебно производство за изясняване на причините за инцидента. Движението по пътя София-Перник бе силно затруднено в продължение на няколко часа.

По НЕПОТВЪРДЕНА информация и градските легенди които се носят из града, аудито е управлявано от Д. Д. на 24 години

Екипът на "Порталът на Силистра" поднася своите съболезнования на близките на загиналите.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари