Задържаха 30-годишен за отвличане

Задържаха 30-годишен за отвличане

Регион: Главиница Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 1168
Задържаха 30-годишен за отвличане

30-годишният А.Д. е задържан в полицейския арест за отвличане на 55-годишна жена. Произшествието е станало в нощта срещу 27 март в село Зафирово.

За да я принуди да разкрие местонахождението на сина си, с когото имал лична вражда, около 01.00 часа А.Д. насилствено отвел жената в дома си, където я държал завързана няколко часа. След получаване на сигнала за произшествието на адреса е изпратена дежурна оперативна група от РУ "Полиция" - Тутракан. Извършен е оглед и са иззети веществени доказателства. А.Д. е задържан за срок до 24 часа, срещу него е образувано досъдебно производство.

Според запознати в основата на отвличането е любовна свада. 30-годишният А.Д. си довел булка от София, тя обаче не търпяла дълго да стои при него и забягнала от селото заедно със сина на отвлечената.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right