Богдан Богданов, ПП-ДБ: Грешка беше да допуснем Пеевски да дискутира бъдещето на България

Богдан Богданов, ПП-ДБ: Грешка беше да допуснем Пеевски да дискутира бъдещето на България

Регион: България Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 334
Богдан Богданов, ПП-ДБ: Грешка беше да допуснем Пеевски да дискутира бъдещето на България

Хората очакват от нас, политиците, да си вършим работата, за която ни изпращат в парламента. Вместо това обаче ние им прожектираме едно политическо риалити, без да свършим и грам полезна работа. Затова и хората не ни вярват. Това заяви в сутрешния блок на bTV депутатът от ПП-ДБ Богдан Богданов.

Той поясни, че България има нужда от стабилно и редовно правителство, но уточни също така, че предложеният проектокабинет от ГЕРБ не е бил удачен, за да бъде подкрепен от тяхната парламентарна група.

Същите тези хора бяха свалени преди четири години заради проблеми и злоупотреби, припомни Богданов.

По думите му една от големите грешки на ПП-ДБ в управлението им с ГЕРБ е била тази, че са допуснали Делян Пеевски, който е санкциониран по закона "Магнитски", да дискутира бъдещето на България.

ПП-ДБ: В момента тече завладяване на държавата с пълна сила, целта най-вероятно са нови местни избори

На въпрос дали все пак има път назад към ГЕРБ, Богданов отговори, че това е работа на лидерите на парламентарните групи.

В края на интервюто той апелира до разпускането на парламента и насрочването на поредните предсрочни парламентарни избори депутатите да се захванат с важните закони за държавата, които не търпят повече отлагане. Като такива той посочи законите, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост, и Закона за съдебната власт.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари