Откриха първото тържище за плодове и зеленчуци в Община Главиница

Откриха първото тържище за плодове и зеленчуци в Община Главиница

Регион: Главиница Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 290
Откриха първото тържище за плодове и зеленчуци в Община Главиница

Днес, 25 юни 2024г. Кметът на Община Главиница - г-н Неждет Джевдет, заедно с общинско ръководство, кметове на кметства, общински съветници, земеделски производители, търговци и граждани откриха първото тържище за плодове и зеленчуци на територията на Община Главиница.

Очакванията са пазарът освен да предлага прясна продукция на крайните потребители, да бъде и в полза на местните производители и да се превърне в контактна точка между производители и търговци на едро.

Регулирането на дейностите в пазара ще се осъществява от служител на Община Главиница, който в същото време ще предоставя информация на търговците, които се интересуват от по-големи количества продукция.

Земеделските производители ще имат възможността да експонират своята продукция на определени за целта тараби, като при интерес от страна на търговците, служителят ще установи връзка с производителите за евентуална сделка.

Хайърлия да бъде за всички от земеделския сектор!

Общинският пазар в село Зафирово вече е открит и производителите могат да представят своята продукция.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари