Заключителен концерт на Балет „Аксел“

Заключителен концерт на Балет „Аксел“

Регион: Силистра Категория: Култура Публикувано: Прегледи: 183
Заключителен концерт на Балет „Аксел“

Школа по модерен балет "Аксел" към ЦПЛР ОДК - Силистра с хореограф Адриана Мумджиева кани своите приятели и почитатели на заключителен концерт по случай края на учебната година. Заповядайте на 17 юни 2024 г. (понеделник) в зрителната зала на Младежки дом от 18:00 часа. Входът е свободен.

Балетна школа "Аксел" ще отбележи края на учебната 2023/2024 година и приключването на творческия сезон за своите възпитаници с пламенен танцов спектакъл. В очакване на предстоящите горещи дни, чаровните балерини на "Аксел" ще зарадват своята публика с букет от магнетични хореографии в ритъма на модерния и латино танц. Общо около осемдесет от най-малките до най-големите танцьори на школата, обучавани в седем групи през настоящата година, ще вземат участие във финалния за сезона концерт. С обещание за една прекрасна вечер, децата от Балет "Аксел" ще споделят със зрителите своя талант и радостта си от танца, а след това ще излязат в заслужена лятна ваканция.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари